Seriale Netflix pe care nu le puteti rata in 2017

Cea mai folosita companie de streaming din lume, produce continut dezvoltat pentru a se potrivi cu gusturile publicului sau. Aici, sunt cele mai bune seriale originale Netflix.

Unele serii Netflix au podiumul lor si nu este prea mult de adaugat. Fara indoiala, cea mai buna drama originala a companiei americane este House of Cards. Daca l-ati ratat pana acum, nu mai pierdeti o secunda, deoarece noi episoade vor aparea in curand.

Ceva similar se intampla cu Better call Saul. Succesorul lui Breaking Bad spune povestea lui Jimmy McGill pe drumul care il conduce ca avocat al lui Walter White. Numarul de vizualizari a surprins creatorii, deoarece a devenit una dintre seriile inevitabile intr-un timp foarte scurt.

Pe locul trei apare Daredevil. Filmul de benzi desenate, lansat in aprilie 2015, spune povestea unui avocat care, fiind surd de mic, a dus la dezvoltarea altor simturi utilizate in mod foarte rafinat pentru a lupta impotriva criminalitatii din oras. Daca sunteti in cautare de actiune si aventura, este filmul potrivit de pe Netflix pentru dvs.

Printre vedetele companiei apare, de asemenea, Orange is the new black. Este o serie de comedii dramatice care spune povestea unei femei americane care este trimisa la inchisoare pentru o crima comisa cu 10 ani in urma. In timpul celor patru sezoane, sistemul penitenciar este criticat si se abordeaza chestiuni precum lesbianismul, represiunea sexuala si coruptia politiei.

Dar daca este vorba de actiune, Narcos a fost un mare succes in 2016. Desi a fost lansat la mijlocul anului 2015, boom-ul mare a avut loc anul trecut. Serialul spune povestea lui Pablo Escobar, cunoscutul traficant de droguri columbian, care a facut o mare avere cu tranzactiile sale dubioase. Persecutia de catre DEA din SUA este axa celor doua sezoane.

Un ultim succes mare al Netflix este Stranger Things. Este o serie adaptata anilor ’80 intr-un mic oras din Statele Unite. Cand un baietel dispare, un mic oras descopera un mister care implica experimente secrete, forte supranaturale inspaimantatoare si o fetita ciudata. Agenti guvernamentali, forte supranaturale si mult mai mult, intr-o serie cu mari doze de suspans.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *