Saci de vidat haine – economisesc pana la 80% din spatiu

In acest articol, iti prezentam cea mai simpla modalitate de a stoca hainele – saci de vidat – extrem de utili, economisesc pana la 80% din spatiu.

Planificati o mutare si vedeti ca exista mai multe lucruri de impachetat? Crezi ca nu mai aveti spatiu in gospodarie? Solutia perfecta pentru a va depozita hainele este utilizarea de saci de vidat. Cu ei, castigati mult spatiu; In plus, sunt foarte usor de utilizat si accesibili. Va spunem cum sa ii folositi si care sunt avantajele acestora.

Acest sistem de ambalare in vid este foarte util pentru stocarea pieselor mari, cum ar fi paturile sau pilotele, dar si pentru imbracamintea de sezon.

Saci de vidat haine – economisesc pana la 80% din spatiu

Sacii pentru depozitarea hainelor cu sistem de ambalare in vid, sunt disponibili o varietate de modele. Va trebui sa o alegeti in functie de dimensiune, avand in vedere spatiul in care ii veti transporta si daca ii veti lua in valiza, in bagajele de mana, sau daca ii depozitati in gospodarie.

Trebuie sa aveti grija de alte aspecte, cum ar fi ce fel de haine veti stoca in saci de vidat. Important este sa va asigurati ca articolele de imbracaminte sunt complet uscate inainte de a le impacheta pentru a preveni aparitia mucegaiului.

In ceea ce priveste utilizarea acestor saci de vidat, opiniile lor sunt variate, dar intotdeauna satisfacatoare. Unii ii prefera in bagaje, iar altii considera ca acestia sunt cea mai buna alternativa pentru a stoca haine pe care nu le folosesc mult timp. Acest lucru variaza in functie de gustul fiecarei persoane, deoarece, in ambele cazuri, ambalarea in saci de vidat functioneaza excelent.

saci de vidat

Saci de vidat: cum ii folosim

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa cumparati saci vidati pentru a impacheta hainele. Acesti saci de vidat sunt prevazuti cu o supapa cu dop si au o inchidere laterala ermetica. Puteti cumpara acesti saci de vidat online sau din centrele comerciale.

Primul pas este sa introduceti lucrurile pe care vreti sa le depozitati in sac si inchideti-l ermetic lateral.

Introduceti duza aspiratorului in supapa si aspirati tot aerul. Dupa ce ati aspirat tot aerul, puteti pune capacul si puteti stoca hainele. Va recomandam sa puneti hainele ambalate in vid in cutii pentru a le depozita si a le organiza in dulap.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *