Game of Thrones: Maisie Williams a dezvaluit data premierei sezonului 8?

Am inceput deja sa simtim lipsa seriei Game of Thrones. De fapt, acest sentiment s-a nascut in noi in momentul in care am stiut ca pana in 2019 nu vom avea semne ale celui de-al optulea si ultimul sezon al celei mai populare serii HBO a tuturor timpurilor.

Pentru a calma putin anxietatea, Maisie Williams a aruncat o bomba fara avertisment si a dezvaluit care va fi data lansarii ultimelor 6 episoade ale seriei. Si, desi nu este confirmat complet de HBO, nu degeaba a spus asta, nu?

Acest lucru s-a intamplat intr-un interviu pentru „Metro News” unde actrita care o interpreteaza pe iubita – Arya Stark – a facut cea mai importanta revelatie de pana acum: data premierei sezonului 8 a „Game of Thrones” va fi in aprilie 2019.

„Vom termina filmarile in decembrie, asa ca vom lansa primul episod in aprilie 2019. Va fi nevoie de patru luni pentru a aduna tot materialul inregistrat. Le datoram spectatorilor cel mai bun sfarsit posibil».

Daca totul este dat asa cum a fost descris de Williams, ne vom intoarce la originile serialului, care a avut premiera in majoritatea primelor sale anotimpuri intre lunile martie si aprilie. In momentul de fata, HBO nu a confirmat cuvintele actritei si nici nu le-a negat, asa ca vom lua aceasta pista pana cand vom afla mai multe informatii si astfel ne vom linisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *