Ce filme romantice poti viziona pe Netflix

Nu este nimic ca o bun ca o romanta buna pentru a ne incalzi inima, nu? Si o mare companie pentru acele momente este Netflix, care are un catalog secret ascuns, plin de filme romantice. Verificati cateva dintre ele!

Filme romantice pe Netflix

1. „One Day” (2011)

Pe baza cartii eponime, filmul povesteste despre Emma (Anne Hathaway) si Dexter (Jim Sturgess), care s-au intalnit la colegiu pe 15 iulie, data care marcheaza evenimentele din viata lor de 20 de ani. In timp ce ea doreste sa se stabileasca si sa aiba o cariera de succes, el nu are nici o dificultate la locul de munca, sa nu mai vorbim de intalniri. Chiar ducand vieti complet diferite, soarta continua sa-i uneasca pe cei doi.

2. „Remember Me” (2010)

Rebel, Tyler (Robert Pattinson) nu are o relatie buna cu tatal sau de la o tragedie care s-a intamplat in familie si crede ca nimeni nu il intelege. Pana cand o intalneste pe Ally (Emilie de Ravin), o fata frumoasa de care se simte atras. Romantismul lor, cu toate acestea, este amenintat dupa ce au iesit la iveala secrete.

3. „Up in the Air” (2009)

Activitatea lui Ryan Bingham (George Clooney) este aceea de a calatori pentru a concedia oameni. Atunci cand Natalie Keener (Anna Kendrick) intra in compania sa printr-o metoda care ii va distruge munca, el decide sa o ia in misiune si sa-i arate ce inseamna munca lui.

4. „Crazy Like” (2011)

Anna (Felicity Jones), o femeie britanica in Statele Unite, il intalneste pe Jacob (Anton Yelchin) si, in curand, se indragosteste, devine atat de „indragostita nebuneste”, incat ignora validitatea vizei sale si este deportata din tara. J. Law este in distributie, de asemenea.

5. „Sf. Vincent „(2014)

Vincent (Bill Murray) nu este un exemplu pentru nimeni. Fumator, alcoolic, dependent de curse de cai, el este portretul unei persoane aventuriere. Dar, soarta, decide sa i-o scoata in cale pe Maggie (Melissa McCarthy) impreuna cu fiul ei, Oliver (Jaeden Lieberher). Rezultatul este o prietenie neobisnuita si o poveste interesanta.

6. „Pride and Prejudice” (2005)

Unul dintre cele mai mari clasice ale lui Jane Austen, cartea s-a transformat in film si o prezinta pe Keira Knightley ca Elizabeth Bennet, una dintre cele cinci fiice ale unui cuplu care traieste in interiorul Angliei si care viseaza sa-si marite fiicele. Cand il intalnesc pe domnul Darcy (Matthew McFaddyen), scanteile se scurg, dar mandria si prejudecata ambilor ranesc inceputul acestei relatii, care trece prin mai multe teste.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *