Filme cu super-eroi 2018: Marvel, DC si FOX va promit cel mai bun an

In ultimii ani, filmele cu super-eroi au devenit cele mai mari vedete ale industriei cinematografice, in mijlocul productiilor faraonice, eroii nostri preferati din desenele animate, de la an la an, isi fac aparitia pe marele, pentru a ne incanta cu noi aventuri.

Cum nu se putea altfel, nici anul 2018 nu va scapa de aceasta tendinta si asa cum s-a intamplat in acest an, agenda filmelor cu super-eroi va fi destul de incarcata, asa ca am decis sa revizuim toate premiile pe care le asteptam pana in 2018.

Filme Marvel 2018
Black Panther (15 februarie)

Avengers: Infinity War (4 mai)

Fara indoiala, filmul cel mai anticipat din 2018 este Razboiul Infinit si spre bucuria noastra va sosi pe 4 mai. Lupta impotriva lui Thanos va fi dificila, pot supravietui toti membrii echipei?

Ant-Man and the Wasp (5 iulie)

Nu mai mult de doua luni dupa Razboiul Infinit, MCU va continua sa se extinda in istoria The Wasp. Insotitorul fidel al lui Ant-Man, interpretat de Evangeline Lilly (Lost, The Hobbit), va avea primul sau rol principal, desi a fost temporar aclimatizat dupa Captain America: Razboiul Civil.

Filme DC Comics 2018
Aquaman (20 decembrie)

Filmele super-erou ale Sony
Venom (4 octombrie)

Sony joaca cartea marelui personaj, ale carui drepturi le pastreaza, nimic mai mult sau mai putin decat cel mai preferat personaj din toate categoriile: marele Venom, care va fi interpretat de Tom Hardy.

Filmele FOX Superhero
The New Mutants (12 aprilie)

Un film de groaza, dar cu super-eroi, asa este definit The New Mutants. Ceea ce pare a fi o versiune diferita pentru universul mutant al FOX poate deveni un nou succes similar cu cel al Logan sau Deadpool; R-Rated si Fox se descurca destul de bine.

Deadpool 2 (1 iunie)

X-Men: Dark Phoenix (1 noiembrie)

Saga lui X-Men continua sa se extinda prin Dark Phoenix, un titlu promitator care face referire la comedia omonima, motiv pentru care speram sa vedem un Jean Gray (Sophie Turner) care isi arata tot potentialul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *