Filme 2018: cele mai anticipate filme

Pe masura ce studiourile isi construiesc calendarele de lansare in viitor, poate fi dificil sa fim la curent cu ceea ce se lanseaza si cand. Suntem aici pentru a va ajuta. Acum puteti sa fi la curent cu lansarea celor mai bune filme pentru anul 2018. Retineti ca datele de lansare se schimba, iar noi titluri sunt adaugate in mod constant, asa ca vom actualiza frecvent acest calendar pentru a va mentine la curent cu cele mai anticipate filme.

VENGERS: INFINITY WAR

Razbunatorii au triumfat peste Loki si se vor confrunta cu Ultron … dar nimic nu i-ar putea pregati pentru amenintarea lui Thanos.

BLACK PANTHER

Chadwick Boseman il va interpreta T\’Challa, printul natiunii africane din Wakanda, care trebuie sa preia tronul dupa uciderea tatalui sau.

THE INCREDIBLES 2

JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM

Detaliile detaliilor sunt sub acoperire – probabil o continuare a evenimentelor de la sfarsitul lumii Jurassic.

THE PREDATOR

Un fost militar descopera existenta unor straini feroce, dar constata ca nimeni nu crede ca exista.

MAZE RUNNER: THE DEATH CURE

Tanarul erou, Thomas, se imbarca intr-o misiune pentru a gasi un remediu pentru o boala mortala cunoscuta sub numele de \”Flare\”.

STAR WARS: HAN SOLO

Filmul va explora aventurile duo-ului inaintea evenimentelor de la Star Wars: New Hope, inclusiv intalnirile lor timpurii cu acel alt jucaus de jocuri de carti dintr-o galaxie departe, departe, Lando Calrissian.

SUPER TROOPERS 2

Trooperii sunt trimisi la granita SUA-Canada, unde o ajustare a marcatorilor de frontiera lasa canadienii pe teritoriul SUA

AQUAMAN

Aquaman este regele Atlantidei, nascut semi-uman ca Arthur Curry si semi-atlantean. Filmul se va concentra pe o suprafata de lume care continua sa distruga marea si subteranele Atlanteane, care sunt gata sa revolte.

TOMB RAIDER

Lara Croft este fiica independenta a unui aventurier excentric care a disparut cand era adolescenta. Acum, o tanara de 21 de ani, fara niciun scop real, Lara navigheaza pe strazile haotice ale Londrei ca un curier pe bicicleta, abia facand bani pentru a plati chiria si preia cursuri de colegiu, rareori reusind sa se inscrie la clasa. Hotarata sa-si creeze propriul drum, ea refuza sa ia iarasi imperiul global al tatalui ei, la fel de ferm, incat respinge ideea ca a disparut cu adevarat. Sfatuita sa se confrunte cu realitatea si sa mearga mai departe dupa sapte ani fara el, nici macar Lara nu poate intelege ce o conduce sa rezolve in cele din urma puzzle-ul mortii sale misterioase.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *