Cum sa vezi filme 3D acasa

Astazi exista tot felul de accesorii TV cu care va puteti bucura de o experienta vizuala de neegalat de pe canapeaua din casa. Ochelarii 3D sunt unul dintre accesoriile pe care le puteti introduce in fiecare dintre scenele filmelor preferate. Sentimentul realitatii este spectaculos, tot ceea ce se intampla pe ecran poate fi experimentat pe propria persoana.

Astazi exista o multime de discutii despre 3D si cat de distractiv este sa vezi un film bun in acest fel. Putem merge la magazine si centre comerciale si le vedem acolo.

Pentru a vedea un film 3D, avem nevoie de 4 lucruri:

Televizor 3D
Un player 3D bluray
Un cablu HDMI compatibil cu 3D
Filmul in 3D

Daca sunteti interesat sa stiti cum sa urmariti filme in 3D, trebuie sa urmati pasii urmatori. In primul rand, trebuie remarcat faptul ca tehnologia 3D este o caracteristica a anumitor televizoare HD. In plus, daca aveti un televizor inteligent care nu are un mod 3D integrat, puteti descarca pur si simplu orice aplicatie cu care puteti viziona filme sau videoclipuri in 3D.

Pentru a va bucura de aceasta experienta vizuala unica, trebuie doar sa activati modul 3D din meniu sau de asemenea cunoscut sub numele de 3D Perspective, precum si sa obtineti ochelari 3D si sa alegeti continutul 3D pe care doriti sa il vedeti. Vizionarea unui film 2D nu este la fel de impresionanta ca vizionarea unui film 3D pe televizorul dvs. de acasa, deoarece va ofera o vizualizare complet realista.

Bucurati-va de orice imagine tridimensionala pe televizor datorita ochelarilor 3D, acestia sunt accesoriul indispensabil pentru a putea viziona continut 3D. Exista doua tipuri de tehnologie 3D, 3D activ si 3D pasiv, care difera in principal prin faptul ca primul obtine o calitate de vizionare completa, in timp ce un 3D pasiv reduce calitatea rezolutiei in fiecare ochi la jumatate. In plus, imaginea 3D pasiva se pierde in unghiurile verticale.

Unele dintre modelele tehnologice 3D active pe care le puteti cumpara in functie de marca televizorului dvs. sunt ochelarii 3D LG AG-S360 sau ochelarii 3D Samsung SSG-2200AR. Trebuie sa aveti grija sa curatati acest tip de ochelari pentru a preveni contactul cu lentilele din fata si spate deoarece imaginea 3D poate fi distorsionata. Este recomandat sa frecati cu atentie o parte a lentilei si apoi cealalta cu o carpa, fara a pulveriza lentila cu orice produs de curatare care contine alcool.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *