Cum descarcam filme din magazinul iTunes

Daca nu aveti deja instalat iTunes pe computer, va trebui sa-l descarcati gratuit si sa il instalati pe computer. iTunes este disponibil pentru Mac sau PC, iar site-ul va detecta automat ce versiune aveti nevoie. Pur si simplu faceti clic pe butonul „Descarcati iTunes Free” pentru a descarca programul de instalare iTunes. Odata ce ati terminat descarcarea, deschideti programul de instalare si urmati instructiunile acestuia pentru a porni iTunes pe computer.

Creati contul dvs. iTunes

Trebuie sa aveti deja instalat iTunes pe computer. Pentru a va crea contul iTunes, asigurati-va ca pc-ul este conectat la internet. Apoi dati clic pe „Stocati” in coltul din stanga sus al ferestrei iTunes. Alegeti „Creare cont” din meniul derulant.

Introduceti informatiile dvs. de facturare

Acum vi se va cere sa introduceti informatiile de facturare astfel incat iTunes sa va perceapa taxe pentru achizitiile dvs. Acum puteti descarca muzica, filme si multe altele din magazinul iTunes.

Navigati in Magazinul iTunes

Primul lucru pe care doriti sa il faceti este sa navigati la sectiunea Filme din magazinul iTunes. Pentru asta, faceti clic pe linkul „Filme” din caseta intitulata „iTunes Store” din stanga sus a ferestrei din magazinul iTunes.

Rasfoiti filmele

Magazinul iTunes are sute de filme, astfel incat este dificil sa-l gasiti pe cel pe care il cautati. Daca doriti sa rasfoiti dupa titlu, dati clic pe linkul „Toate filmele” din caseta „Categorii” din partea stanga a paginii. Aceasta va afisa o lista a tuturor filmelor disponibile.

Vizualizati informatiile filmului

Pentru a obtine mai multe informatii despre un film inainte de a-l cumpara, cum ar fi un rezumat al scenariului, directorul, data lansarii si asa mai departe, faceti clic pe titlul filmului sau imaginea miniaturala de langa acesta.

Utilizati functia Cautare

Daca stiti ce film cautati, puteti introduce un cuvant cheie din titlu in caseta Cautare din fereastra iTunes. Cand sunteti conectat (a) la magazinul iTunes, caseta Cautari returneaza numai rezultatele din magazinul iTunes, si nu de pe suportul media deja disponibil in biblioteca dvs. iTunes.

Achizitionati si descarcati filmul

Puteti achizitiona oricand un film facand clic pe butonul „Cumparati film” de langa titlu. Cand faceti clic pe „Cumparati film”, va aparea o fereastra care va intreaba daca sunteti sigur ca doriti sa cumparati filmul. Cand dati clic pe Da, iTunes va taxeaza cardul de credit pentru achizitie si filmul incepe sa se descarce imediat. Cand filmul dvs. incepe sa se descarce, veti vedea o pictograma de pagina verde numita „Descarcari” care apare sub „Stocare” in coloana din meniul din partea stanga a ferestrei dvs. iTunes. Faceti clic pe aceasta pentru a vedea progresul descarcarii. Acesta va va spune cat de mult a fost descarcat si cat timp a ramas inainte de finalizarea filmului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *