Cele mai frumoase filme pentru copii 2017

Un film minunat pentru copii este un lucru frumos și rar. Catalogul Netflix al titlurilor pentru copii variază de la teribil la fantastic, iar ghidul următor este menit să vă ajute să evitați prima categorie.

Unele dintre aceste filme, le-ați văzut deja, cum ar fi cele mai bune filme Disney pe Netflix. Dar am încercat să evidențiem și opțiuni mai puțin evidente, inclusiv filme pentru copii din Franța și Irlanda. Există documentare atât despre Antarctica, cât și despre dans; aventuri, acțiune și, desigur, o mulțime de animale antropomorfe ciudate.Un film minunat pentru copii este un lucru frumos și rar.

Lista noastră cu cele mai bune filme pentru copii din 2017 vă va ține în bucla celor mai tari filme pe care trebuie să le vedeți. Pe piață exista mai multe recomandări dincolo de lista noastră cu cele mai bune filme de familie de pe Netflix pentru copii. Consultați ghidul nostru pentru filmele cu printese Disney, cele mai bune filme pentru copii ale tuturor timpurilor. De asemenea, puteți viziona alte materiale distractive, cum ar fi filme pentru copii adaptate din cărți pentru copii și filme de sezon, cum ar fi filmele de Crăciun pentru copii, filmele de Halloween pentru copii și filmele de Ziua Recunostintei pentru copii. Nu în ultimul rând, credem că merită, de asemenea, să aruncăm o privire la filmele noastre preferate din New York pentru copii (toate situate în orașul pe care îl iubim cel mai mult).

In timp ce aceste filme sunt placute pentru copii, ele sunt, de asemenea, destul de distractive pentru adulti, de asemenea. Aici sunt mai multe filme animate care vin in 2017 pe care adultii le vor iubi la fel de mult ca si copiii lor.

A Cinderella Story: Once Upon a Song
Charlie and the Chocolate Factory
PJ Masks: Season 1
Penelope
Skylanders Academy: Season 1
Word Party: Season 3
Super Monsters: Season 1
LEGO: CITY: Season 1
Smurfs: Te Lost Village
Stranger Things Season 2
Pup Star: Better 2Gether
Across the Universe
Happy Feet
Curious George: A Halloween Boo Fest
Malcolm in the Middle: Seasons 1–7
Hotel Transylvania 2
Finding Nemo
The Jungle Book
Pinocchio
Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2  Toy Story
The LEGO  It’s a Wonderful Life  Moana  Mary Poppins  Ratatouille

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *