Asa arata actorii care interpreteaza cele mai renumite personaje din filmele de groază

Filmul de groaza este unul dintre cele mai mari genuri de pe marele ecran. Indiferent daca ne place sa fim speriati sau sa ne bucuram de suspans, acest gen este foarte atractiv pentru majoritatea oamenilor.

Frica este unul dintre cele mai importante efecte ale acestui gen si pentru a realiza aceasta emotie, unul dintre cele mai importante elemente este caracterizarea protagonistilor.

Va aratam cum arata actorii si actritele in viata reala, care, ingrozitor, au dat viata celor mai terifiante personaje din filmele horror.

# 1 A Nightmare on Elm Street
In 1984, Robert Englund a dat viata lui Freddy Krueger si a devenit una dintre marile icoane ale cinematografului horror.

# 2 The Ring
Dupa ce am vizionat acest film, multi dintre noi nu au vrut sa opreasca lumina noaptea de teama de a nu se intalni cu Samara Morgan. Tanara actrita care a jucat acest rol a fost Daveigh Chase.

# 3 The Grudge
Povestea se invarte in jurul mortii si aparitiilor lui Kayako Saeki si Toshio Saeki, jucate de Takako Fuji si Yuya Ozeki.

# 4 Sinister
Totul incepe cand scriitorul Ellison Oswalt gaseste o cutie cu videoclipuri ciudate in casa, care arata crimele care au avut loc in casa in care traieste impreuna cu familia sa. Dupa ce a vizionat videoclipurile, isi da seama ca o fiinta demonica este implicata in aceste decese. Acest personaj teribil, numit de scriitor ca „domnul Boogie”, a fost interpretat de Nicholas King.

# 5 Friday 13
Jason Voorhees este personajul principal din seria de filme Friday 13. Actorii din spatele acestei masti terifiante sunt Ari Lehman in I, Warrington Gillette in al II-lea si Richard Brooker in III.

# 6 Orfelinatul
Îți amintești de Tomás, băiatul care purta întotdeauna o mască de pânză? Óscar Casas este tânărul actor care a jucat personajul misterios. (A treia imagine este cum arată acum).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *