Aplicatii Android 2018 pentru a viziona filme gratuit

Filmele si serialele vor fi intotdeauna un subiect de dezbatere in viata noastra. De aceea, astazi va aducem cele mai bune aplicatii pentru a viziona filme si seriale pe dispozitivul dvs. Android.

Aplicatii Android 2018 pentru a viziona filme gratuit

Amazon Prime Video

Prime Video este o aplicatie  pentru a viziona seriale si filme de la Amazon. Incepand din 14 decembrie 2016, este gratuit pentru membrii Amazon Premium.

In Prime Video, puteti descarca seriale si filmele pentru a le vedea offline. Este compatibil cu smartphone-urile Android si iOS si are, de asemenea, o aplicatie pentru Smart TV pentru LG si Samsung. De asemenea, puteti viziona filme si seriale direct de pe site-ul Prime Video.

Prime Video este disponibil fara costuri suplimentare pentru membrii Amazon Premium din Spania, Belgia, Canada, Franta, India si Italia. In restul tarilor, in cursul primelor 6 luni va costa 2,99 USD (2,99 €) pe luna.

Popcorn Time – Cea mai buna aplicatie pentru a viziona filme gratuit

Popcorn Time, este aplicatia pentru a viziona filme gratuit. De la lansarea sa, a oferit milioanelor de utilizatori posibilitatea de a accesa gratuit un catalog urias de filme si, mai presus de toate, fara publicitate. O modalitate buna de a viziona filme online pe Android. Pentru alte articole interesante intra pe hot.wendy.ro.

Pe langa faptul ca este gratuit, ne permite sa vizionam filme in diferite calitati, inclusiv full-HD.

Crackle

Crackle este o aplicatie asemanatoare in esenta cu Popcorn Time, dar diferenta ca nu are la fel de multe filme in catalogul. Aceasta aplicatie este un proiect pe care Sony l-a achizitionat in 2006, anterior a fost un serviciu care permitea utilizatorilor sa incarce videoclipuri, in stilul YouTube, dar odata cu achizitionarea de catre Sony, a fost transformat intr-un serviciu de streaming pentru filme.

Netflix – cea mai buna aplicatie cu plata pentru vizionarea de filme

Regele incontestabil in ceea ce priveste difuzarea de seriale si filme. Netflix este o aplicatie pentru Android, iOS, Smart TV si PC, astfel incat sa puteti viziona filmele preferate de oriunde doriti. Desi, pentru a utiliza Netflix, trebuie sa platiti o taxa lunara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *