7 cele mai bune filme de poveste Disney pe care nu trebuie sa le ratezi

Desi Disney a modelat ideile noastre despre printese si castele magice, povestirile din basme sunt prezente cu mult inainte. Sunt povestiri vechi, pe care oamenii le-au transmis verbal pana cand au fost traduse in carti. Si pentru a nu fi lasate in urma, cinematografia a facut ca actori mari sa-i intruchipeze si chiar sa-i transforme. Aici puteti vedea filmele de basm pe care le veti iubi.

1 Enchanted

Enchanted merita primul loc pentru ca pur si simplu nu-i lipseste nimic. Este unul dintre cele mai bune roluri ale lui Amy Adams, care se pare ca s-a nascut sa fie o printesa Disney. Exista o animatie clasica cu castele, printi, dar, in final, si o descoperire a iubirii.

2 Hook

Hook nu numai ca ne permite sa ni-l amintim pe Robin Williams intr-unul dintre cele mai bune roluri, ci sa stim ce s-ar fi intamplat daca Peter Pan ar fi ramas in lumea reala.

3 A Cinderella Story

Este intotdeauna interesant sa vezi o versiune moderna a basmelor, iar Hillary Duff se descurca foarte bine in acest film interesant despre o adolescenta orfana si hartuita de o mama vitrega rea.

4 Shrek

Shrek a fost una dintre marile inovatii ale Dreamworks si este demonstrata de simplul fapt ca protagonistul este un capcaun. Apar alte personaje cunoscute, amestecandu-se intr-o singura poveste ca si cum toate basmele ar fi fost produse in acelasi spatiu, unde umorul este permanent.

5 Ever After

Drew Barrymore joaca intr-o noua versiune a Cinderella, in care intalneste un print frumos, dar descopera, in acelasi timp, personalitatea sa de lupta. Surorile si mama vitrega sunt inca personaje desavarsite, dar intreaga poveste este una magica.

6 Snow White: A Tale of Horror

Povestea Albei ca Zapada a fost impodobita de Disney, dar la origini a fost foarte intunecata. Acest film ne ofera o imagine mai apropiata a povestii fratilor Grimm, cu scene intunecate si inspaimantatoare.

7 Hansel and Gretel: Witch Hunters

La mica distanta de istoria traditionala, acesti doi frati si-au dedicat viata colectarii de recompense pentru uciderea vrajitoarelor. Trebuie sa recunoasteti ca este foarte interesant din punct de vedere vizual, dar este ingrijorator faptul ca Jeremy Renner nu este cel care arunca sagetile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *